Політика конфіденційності

Політика нашого Інтернет-сайту з обробки персональних даних користувачів

Загальні положення

Політика нашого Інтернет-сайту з обробки персональних даних користувачів, опублікована в цьому розділі, підготовлена ​​відповідно до вимог Закону України № 5491-VI від 20.11.2012 «Про захист персональних даних», і визначає порядок збору, обробки та використання персональних даних користувачів, а також забезпечення безпеки таких даних через інформацію, пропоновану нашим Інтернет-сайтом для отримання послуг SEO, контекстної реклами, розкрутки та просування сайтів, веб-аналітики, SMM і реклами в соціальних мережах, (далі – Оператор).

  1. Оператор визначає найважливіші умови для постійного здійснення своєї діяльності – забезпечення захисту прав і свобод кожного користувача під час збору і обробки персональних даних, включаючи забезпечення конфіденційності, особистих і сімейних таємниць.
  2. Ці правила містять всю інформацію про ставлення до персональних даних, які Оператор може отримати під час своєї професійної діяльності https://adsstream.net/ ..

Визначення основних понять, що використовуються в цій політиці

  1. Особисті дані, отримані користувачем, обробляються автоматично – за допомогою програмованих методів, включаючи штучний інтелект, введені оператором.
  2. Інтернет-сайт – віртуальний ресурс, що містить у вільному доступі графічні та інформаційні матеріали, які можуть переглядати всі користувачі сайту за адресою: https://adsstream.net, а також бази даних, вбудовані алгоритми і системи, невидимі на сторінках порталу, але службовців основою для нормальної роботи ресурсу.
  3. Перерва в обробці даних – зупинка збору і обробки персональних даних користувачів на деякий час (дозволяється уточнювати необхідні дані користувачів).
  4. Обробка персональних даних – це дія або сукупність дій, виконуваних автоматичними алгоритмами або без них, щодо персональних даних користувачів, наданих Оператору. Оператор має право збирати, зберігати, систематизувати, оновлювати, використовувати, передавати (поширювати або надавати доступ), видаляти, знеособлювати і знищувати персональні даних, наданих Користувачем або іншою організацією.
  5. Система персональних даних – інформація про користувачів, що зберігається в базах даних, а також інформаційні технології та засоби для їх належної обробки.
  6. Анонімізація (знеособлення) персональних даних – це комплекс заходів, завдяки яким визначення персональних, що відносяться до певного користувачеві, неможливо без використання додаткових або уточнюючих даних.
  7. Персональні дані – інформація, прямо або побічно стосується загального портрета або конкретного користувача Інтернет-сайту https://adsstream.net/
  8. Оператор – юридична або фізична особа, державний чи муніципальний орган, самостійно або разом з іншими компаніями (особами), що збирає і обробляє персональні дані користувачів, а також визначає мету їх збору, обробки, компоненти такої інформації і можливі подальші дії з персональними даними.
  9. Користувач – будь-яка людина, який відвідав Інтернет-сайт https://adsstream.net/
  10. Надання персональних даних – дії, що дозволяють оператору розкривати дані користувача одному або колі певних осіб.
  11. Поширення персональних даних – розкриття даних користувачів невідомій особі або кола сторін, включаючи публікацію таких даних в традиційних та / або інтернет-ЗМІ, а також передачу даних внаслідок хакерської атаки або публікацію у вільному доступі будь-яким іншим способом.
  12. Транскордонна передача персональних даних – це передача даних користувачів, отриманих Оператором, для використання або зберігання на території іншої держави і передбачає використання іноземними органами влади, а також фізичними особами з іноземним громадянством або юридичною особою, зареєстрованою на території іншої держави.
  13. Знищення персональних даних – видалення призначених для користувача даних без права на відновлення інформації, а також знищення фізичних або хмарних носіїв, які містять таку інформацію.

Оператор має право обробляти такі персональні дані користувачів:

  1. Повне ім’я
  2. Адреса електронної пошти
  3. Інтернет-сайт збирає і обробляє неперсоналізовані дані про користувачів (включаючи файли cookie), використовуючи інструменти збору веб-статистики (Google Analytics, «Яндекс.Метрика» та інші).
  4. Перераховані дані, а також опубліковані далі в тексті Політики, об’єднуються Оператором в загальну концепцію Персональних даних.

Цілі обробки персональних даних, отриманих від Користувачів:

  1. Надання Користувачеві доступу до послуг та контенту, опублікованим на інтернет-сайті.
  2. Повідомлення Користувача про зміни в роботі, акції, спеціальні пропозиції та різних заходах шляхом відправки листів на електронну пошту. Кожен користувач Інтернет-сайту може відмовитися від отримання таких листів, відправивши письмову відмову по e-mail з поміткою “Відмова від повідомлень про нові товари і послуги та спеціальні пропозиції» на адресу служби підтримки: admin@adsstream.net.
  3. Знеособлені дані, які Оператор збирає за допомогою перерахованих вище інструментів, використовуються для збору статистики про поведінку Користувача на інтернет-ресурсі, поліпшення роботи сайту та його контенту.

Правова основа для обробки персональних даних користувача

  1. Оператор має право обробляти персональні дані Користувача тільки в тому випадку, якщо Користувач самостійно передав такі дані шляхом заповнення форм, анкет, опитувань, опублікованих на інтернет-сайті https://adsstream.net/. Заповнення і відправка даних неможливі без згоди на збір і обробку даних. Крім того, відправивши згоду, Користувач підтверджує, що ознайомився з цією політикою і приймає її положення.
  2. Оператор має право обробляти знеособлені дані про Користувача тільки в тому випадку, якщо це дозволено в настройках браузера (дозволено зберігання файлів cookie та використання технології JavaScript).

Положення про збір, зберігання, передачі, обробці та інших діях щодо персональних даних Користувача.

  1. Відповідно до вимог чинного законодавства, безпеку персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується комплексом технічних, організаційних і правових заходів, необхідних для максимального захисту.
  2. Оператор зобов’язується забезпечувати безпеку персональних даних, а також захищати їх від доступу третіми особами та розкриття шляхом публікації у відкритому доступі усіма можливими способами, включаючи механізми кібербезпеки і шифрування бази даних.
  3. Персональні дані, отримані Оператором, ні при яких обставинах не передаються для використання третім особам, за винятком запитів від державних органів юстиції або уповноважених ними осіб у порядку, встановленому чинним законодавством.
  4. Користувач може змінити свої персональні дані при виявленні помилковою або помилкової інформації – для цього необхідно відправити лист за адресою служби підтримки Оператора: admin@adsstream.net з поміткою “Оновлення персональних даних».
  5. Згідно з чинним законодавством, терміни обробки персональних даних не обмежені, але Користувач може в односторонньому порядку відкликати згоду на обробку даних Оператором, відправивши лист з темою листа «Відкликання згоди на обробку персональних даних» за адресою служби підтримки Оператора: admin@adsstream.net.

Положення Політики щодо транскордонної передачі персональних даних.

  1. Перед початком робіт по транскордонної передачі персональних даних Користувача, Оператор повинен переконатися, що на території держави, що запитує доступ до даних, буде забезпечений надійний захист прав суб’єктів персональних даних.
  2. Якщо країна, яка запитує доступ до персональних даних Користувача, не відповідає вимогам безпеки, транскордонна передача даних можлива тільки з письмової згоди Користувача або на підставі існуючого договору, однією зі сторін якого значиться Користувач ..

Заключні положення

  1. Кожен користувач Інтернет-сайту в будь-який час може запитати пояснення по його цікавлять, зв’язавшись зі службою підтримки оператора за адресою: admin@adsstream.net.
  2. Цей документ відображає всю Політику щодо обробки персональних даних, тому ми просимо вас періодично відвідувати цю сторінку за адресою: https://adsstream.net/, щоб переконатися, що ви згодні з усіма положеннями Політики.
  3. Політика обробки персональних даних не обмежена за тривалістю; отже, час дії залишається необмеженим, поки не буде опублікована новіша версія цього видання.
ukУкраїнська
Пролистать наверх